19 April 2012

Cara Daftar Dan Buat Duit Dengan Churp Churp

Sekarang ni, saya rasa dah menjadi satu 'fenomena' Churp Churp dan yang pasti majoriti di luar sana sudah tahu pada itu Churp Churp..Bagi korang yang belum tahu lagi, secara ringkasnya Churp Churp adalah program pengiklanan online yang mirip Nuffnang..mirip je tapi berbeza dan ada keistimewaan tersendiri.

Apa yang istimewa dan best sangat layan Churp Churp ni..Bagi aku Churp Churp ni unik dan more friendly sebab tak melibatkan perkara2 yang teknikal..Senang cite, korang TAK PERLU ada BLOG, WEBSITE sendiri atau even kalau korang ada blog TAPI BLOG korang TRAFFIC/HIT tak HECTIC pun korang still boleh BUAT DUIT ngan Churp Churp ni..

Macam best je kan bunyi nya..So, apa yang perlu ADA??? Cukup sekadar korang ada FB (Facebook) dan Twitter Account..Saya rasa hampir semua pembaca blog ni paling kurang 1 kali/hari akan ber FB n ber TWEET kan...Sungguh mudah bukan? FB & Twitter account cukup senang dibuka, berbanding dengan blog dan website, yang lebih teknikal dan pada masa sama kena attract crowd to visit our site...FB & Twitter dah tak perlu semua tu.