11 February 2017

Cara Menjimatkan Membeli Dari Kedai Perabot Murah China

Perabot Hebat Pada Harga Jimat!!!

Ketahui bagaimana anda boleh jimat puluhan ribu ringgit dengan membeli perabot dan kelengkapan rumah secara terus dari China!!!

Perabot Murah China adalah dalam bentuk Buku dan DVD. Ia merupakan perkongsian pengalaman dengan bantuan BGST Resources, sebuah syarikat yang membuat trip borong dan shipping agent barang dari Guangzhou, China membeli perabot beberapa kali secara terus di China. Untuk 100 pembeli terawal, mereka akan dihadiahkan T-shirt eksklusif & Pen ajaib 4-dalam-1!

Serius, harga kat sana boleh jimat banyak woo! Tapi, bukan senang nak pergi sana kalau tak tahu caranya. Cabaran utama ialah bagaimana nak berkomunikasi dengan mereka bila "taxi" pun mereka tak tahu tu apa. Hehehe...

Macam mana saya tahu panduan ni high demand dan nak tengok perbezaan harga perabot di China VS Malaysia? 

Dengan segala hormatnya, jemput masuk ke website di bawah ini sekarang... Ada informasi menarik di terangkan di sana...

KLik Sini --> http://bit.ly/perabotmurahchina

P.S - Panduan ini boleh mengelakkan anda daripada rugi besar! Bukan sahaja dalam buku, video yang di sediakan juga turut menunjukkan anda suasana di sana. Anda akan terasa seperti anda berada di sana dan boleh membuat persediaan rapi sebelum anda betul - betul nak pergi. Tolonglah buat keputusan yang bijak untuk diri anda!

KLik Sini --> http://bit.ly/perabotmurahchina

12 May 2016

Resepi Donut Gebu Dan Lembut Serta Resepi Cakoi Yang Sedap

Nak makan aneka donut dan cakoi special ? Tak jemu-jemu ke asyik makan cakoi biasa sahaja. Tentu lebih seronok makan cakoi sosej, cakoi nudget, cakoi bawang goreng, cakoi inti kelapa jagung dan cakoi pandan dan banyak lagi 

Ditambah lagi dengan aneka donut ala dunkin donut, yummy. Tentu menyelerakan keluarga anda. Tentu keluarga anda sangat sukakannya. "Ayah... ibu... buat lagi lah cakoi sosej, cakoi nudget dan dunkin donut... saya sukalah". Tentu anak-anak anda memuji-memuji keenakkan dan kelainan cakoi dan donut, buatan tangan anda sendiri...

Kini anda mampu buat sendiri di rumah

Mengapa asyik membeli jeee. Sedangkan anda mampu membuat sendiri dirumah... Anda hanya perlu tahu teknik yang betul dalam mengaul bahan, menguli, membahagikan doh, membuat inti dan banyak lagi

Semuanya diajar di dalam video step by step. Anda akan  diajar semuanya dari A to Z dalam membuat aneka resepi cakoi dan resepi donut. Pakej ini merupakan gabungan text, gambar dan video yang terperinci di dalam video movie

SiLa KLik Sini